Grădiniţa Aleodor

Grădiniţa Aleodor funcţionează în clădirea nou-construită situată pe strada Moldovei Nr.3. Clădirea a fost concepută şi realizată cu scopul de a funcţiona ca şi grădiniţă. Astfel nu s-a făcut nici un compromis în ceea ce priveşte siguranţa, confortul şi condiţiile excelente pe care le oferim copiilor dumneavoastră.

Grădiniţa Aleodor este autorizată de Ministerul Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului şi îndeplineşte toate standardele impuse de acest minister.

PERSONALUL GRĂDINIŢEI

Personalul didactic al grădiniţei este format din educatoare absolvente de liceu pedagogic şi instituţii de învăţământ superior de specialitate.Atât personalul de conducere,cu grad didactic II cât şi restul educatoarelor participă în mod constant la cursuri de perfecţionare de specialitate.

Personalul didactic auxiliar şi personalul nedidactic(administrator,îngrijitoare) asigură zilnic desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor grădiniţei.

Detalii contact Grădiniţa Aleodor

Adresa: Str. Moldovei, Nr. 3

Localizare pe harta Grădiniţa Aleodor


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Aleodor nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies