Gradinita Adelisco

Gradinita Adelisco are o importanta deosebita in formarea personalitatii tinerei generatii, deoarece varsta copiilor de care se ocupa este varsta marilor achizitii – a deschiderii largi spre lume, a curiozitatii maxime, a motivatiei de a cunoaste tot ce este in jur.

La Gradinita Adelisco oferim un mediu sigur si confortabil pentru dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra.

Prin crearea zilnica de noi oportunitati de dezvoltare, copiii isi vor pune in valoare potentialul social, emotional, psihic si cognitiv, intr-un mediu care incurajeaza comunicarea si interactiunea cu cei din jur.

In urma unor cercetari psihopedagogice efectuate de catre specialisti, s-a desprins ideea conform careia primii ani de viata reprezinta fundamentul dezvoltarii ulterioare a copilului.

Tocmai de aceea, cadrele didactice specializate in educatia timpurie si personalul auxiliar din cadrul gradinitei Adelisco asigura copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani servicii educationale de cea mai buna calitate si o atmosfera foarte prietenoasa si prielnica pentru buna dezvoltare a acestora.

Detalii contact Gradinita Adelisco

Adresa: Strada Sabinelor nr. 10-12

Localizare pe harta Gradinita Adelisco


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita Adelisco nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies