Gradinita Academia Piticilor

Gradinita Academia Piticlor din Bucuresti beneficiaza de un spatiu generos, la parter se gaseste un living de 60 mp, care serveste drept spatiu de servit masa, delimitat de spatiul de joaca, in care se organizeaza lectiile deschise si atelierele cu parintii. Tot la parter se mai gasesc o sala ce va servi pentru afther school, un grup sanitar si bucataria, separata de restul incintei, cu intrare separata din afara. Toate grupurile sanitare sunt dotate corespunzator cu lavoar si un grup sanitar pentru copii.

Imobilul este amplasat la peste 700 m de str. Valea Oltului, intr-o zona complet ferita de traficul urban, la marginea urbei, departe de poluarea cotidiana.

Imobilul este asigurat cu sisteme de alarma interioare si exterioare, camere de supraveghere pentru interior si exterior, sistem de monitorizare prin videofon, avand la zi contract incheiat cu o renumita firma de paza pentru interventie si monitorizare.

Detalii contact Gradinita Academia Piticilor

Adresa: Str. Drumul Valea Cricovului nr.85

Localizare pe harta Gradinita Academia Piticilor


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita Academia Piticilor nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies