Centrul educational Fastrackids

Aproape tot ceea ce ne defineşte pe noi ca oameni se dezvoltă în perioada copilariei. De aceea la FasTracKids tratăm munca noastră zilnică alături de copii cu maximă responsabilitate şi seriozitate. Cu toate astea tu şi copilul tău veţi resimţi doar felul nostru jucauş şi prietenos de a fi.

Ce inseamna pentru noi a fi Responsabili si Seriosi ?
- Folosim in procesul didactic doar metode si tehnici de predare moderne, fundamentate stiintific si care si-au dovedit eficienta in lucrul cu copiii in cei 4 ani in care programele noastre au fost in faza de proiect pilot.
- Cand vorbim despre educatie stim ca principala resursa o reprezinta OAMENII . De aceea i-am atras in echipele noastre educationale pe cei mai buni invatatori, educatori si psihologi. In plus investim permanent in a-i tine la curent cu toate noutatile din domeniul pedagogiei prescolare implicandu-i in diverse programe de training.
- Ne propunem sa atingem obiective calitative si monitorizam permanent gradul de atingere al acestora pentru fiecare copil in parte. Tu, in calitate de parinte, vei fi intr-o permanenta legatura cu trainerii copilului tau pentru a-i monitoriza evolutia.
- In fiecare centru exista angajati special desemnati pentru a te tine la curent cu toate noutatile si pentru a-ti ghida pasii inca inainte de inscrierea in program … dar mai ales dupa. Inafara trainerilor nostri vei fi in permanenta in contact cu Fa sT ra cK id s printr-un reprezentant Customer Care .
- Inainte de inscriere vrem sa fii perfect informat cu privire la activitatea noastra. De aceea te vom invita la o prezentare detaliata a programului. Ulterior copilul tau va participa la o LECTIE GRATUITA . Abia dupa aceasta lectia gratuita va trebui sa iei o decizie in legatura cu continuarea cursurilor noastre.

Ce intelegem noi prin a fi Jucausi si Prietenosi?
- In primul rand stim ca lucram cu copii si de aceea toata munca noastra serioasa este atent deghizata sub forma unor jocuri interactive si dinamice , pe placul celor mici.
- Continutul fiecarei lectii este la randul sau imbracat in straiele unei povesti pentru ca astfel copiii sa se simta la Fa sT ra cK id s in lumea lor.
- Instructorii alesi de noi trebuie sa detina pe langa stiinta de a face educatie si flerul de pedagog . Ei trebuie sa aiba carisma pentru a fi placuti atat de catre copii cat si de catre parinti
- In relatia cu parintii cultivam un stil mai putin formal deoarece vrem ca relatia noastra SA NU FIE bazata pe contractul semnat ci pe un parteneriat in care impreuna sa simtim ca avem de castigat .

Detalii contact Centrul educational Fastrackids

Adresa: Bd. Tomis 80, et 1, interfon 02

Localizare pe harta Centrul educational Fastrackids


Recenzii utlizatori

Momentan, Centrul educational Fastrackids nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies