Specialisti - intrebari si raspunsuri

Interviuri cu specialisti din diverse domenii - nutritie, sport, diete speciale pentru slabit, masaj terapeutic sau de relaxare, moda sau frumusete. Oricand putem invata sau obtine sfaturi pretioase de la expertii din diverse domenii, astfel incat sa obtinem ce este mai frumos in viata noastra, sa ne bucuram de sanatate si de familie.

Interviu cu Ovidiu Covaciu - Societatea Raţionalistă Română

Interviu cu Ovidiu Covaciu - Societatea Raţionalistă Română

Ovidiu Covaciu este unul din membrii fondatori ai ONG-ului ”Societatea Raționalistă Română”, un ONG dedicat gândirii critice şi educaţiei ştiinţifice. Din 2010 este producător şi gazdă al emisiunii podcast Sceptici în România, o emisiune dedicată dezbaterilor pe diverse subiecte şi care are ca scop promovarea gândirii critice.

Interesat de ştiinţă şi de istorie, Ovidiu Covaciu a studiat domenii diverse, de la medicină la astronomie, a participat la cursurile furnizate de platforme precum EDX şi Coursera şi a strâns în paginile blog-ului său - insulaindoielii.ro - nenumărate informaţii despre subiecte care interesează părinţii.


Interviu cu Maria Culescu - asociatia M.A.M.E.

Interviu cu Maria Culescu - asociatia M.A.M.E.

Pe doamna Maria Culescu am întâlnit-o la evenimentul de lansare a Ghidului de servicii medicale și sociale adresate copiilor diagnosticați cu boli cronice. Este suficient să îi priveşti sclipirea din ochi şi să înţelegi că are o voinţă de fier, o experienţă de viaţă plină de încercări şi o dorinţă fără limite de a-i ajuta pe copiii aflaţi în momente grele.

Asociaţia M.A.M.E. este un sprijin pentru părinţi în clipele când aceştia vor să îşi salveze copiii bolnavi de cancer şi nu ştiu unde să caute tratamente sau doctori, cum să îi ajute, cum să ia deciziile cele mai sigure pentru cei mici. Însă nu este singurul domeniu de ajutor pentru părinţi şi comunitate. Despre Asociaţia M.A.M.E., proiectele desfăşurate şi ajutorul acordat părinţilor, am discutat chiar cu doamna Maria Culescu, în cadrul unui interviu online. Îi mulţumim pentru această onoare.


Despre diete si nutritie cu Nicoleta Spanu

Despre diete si nutritie cu Nicoleta Spanu

Ce femeie nu are nevoie de sfaturi legate de nutritie si diete, mai ales dupa o nastere sau o data cu inaintarea in varsta? Vrem sa ramanem in forma, sa ne hranim sanatos dar uneori nu stim ce este mai bine pentru corpul nostru. 

Fiindca am vrut sa aflam mai multe despre nutritie de la un specialist in domeniu, am invitat-o pe Nicoleta Spanu la un nou interviu si ne-am bucurat ca a acceptat cu drag. 


Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru