KIDster

Kidster intelege ca sistemul educational ar trebui sa se bazeze pe trei fundatii: educatia formala, dezvoltarea personala si educatia financiara.Educatia formala intrucat studierea tuturor materiilor duce la o intelegere consistenta si coerenta a tot ceea ce ne inconjoara, la dezvoltarea creierului, la descoperirea specialitatii pe care dorim sa o transformam intr-o cariera, la amplificarea perspectivelor si la construirea unui bagaj consistent de cultura generala. Dezvoltare personala intrucat toti oamenii de succes ai planetei recunosc ca ceea ce i-a ajutat sa atinga succesul este abilitatea lor de a relationa cu oamenii.

Este crucial pentru orice specialist sa stie sa comunice, sa interactioneze, sa fie diplomat, empatic, convingator, sa aiba incredere in propriile abilitati, sa fie perseverent si sa cunoasca psihologia umana. Educatia financiara este necesara intrucat orice buget necesita o buna administrare, fiecare om trebuie sa isi cunoasca talentele si sa stie sa le monetizeze, rezolvand prin talentele sale problemele a cat mai multor oameni.

Detalii contact KIDster

Adresa: str. Constantin Radulescu-Motru, nr. 17, etaj 1.

Localizare pe harta KIDster


Recenzii utlizatori

Momentan, KIDster nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies