Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH este un concept modern pe piata furnizorilor de servicii din Romania. Echipa noastra presteaza servicii in domeniul formarii profesionale si este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fost CNFPA) pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare.

Formarea profesionala este o activitate care sprijina dezvoltarea si evolutia profesionala, mai ales in perspectiva ultimilor ani ai evolutiei macroeconomice si sociale. Schimbarile tot mai dese din societatea romaneasca obliga la o adaptare rapida la situatii profesionale tot mai diverse si mai provocatoare. Astfel, intr-o piata a muncii aflata in continua schimbare este foarte important sa se stie care sunt oportunitatile pe care le ofera aceasta piata si, implicit, este nevoie de o continua flexibilizare a fortei de munca.

Fie ca sunteti in cautarea unui loc de munca, sau doriti sa va consolidati pozitia in cadrul companiei unde lucrati deja, sau pur si simplu doriti sa va imbogatiti cunostintele si aptitudinile, Atelierele ILBAH va ofera suportul total de care aveti nevoie. Va punem la dispozitie sali de curs dotate modern, formatori cu experienta, suport de curs de cea mai buna calitate dar si diplome recunoscute la nivel national si international.

Detalii contact Atelierele ILBAH

Adresa: Bd. Dacia, Nr. 103 (zona Piata Spania) etaj 1, ap. 4
Descriere imprejurimi: In numai 5 minute de mers pe jos din Piata Romana, puteti ajunge la sediul nostru de pe Bulevardul Dacia, nr 103 (zona Piata Spania). De asemenea la numai 150 de metri se afla Piata Gemeni. Daca doriti sa folositi mijloacele de transport in comun, statia RATB se afla chiar in fata sediului nostru. Aici ajung autobuzele: 133 si 135 si troleibuzele 79 si 86. In Piata Gemeni ajunge tramvaiul 5. Pentru posesorii de autoturisme, avem o veste buna: sunt locuri suficiente de parcare in Piata Spania (vis-a-vis de Atelierele ILBAH)
Persoana contact: -
Telefon mobil: 0729 373 342
Telefon fix: 0751 705 943
Telefon fax: -
Adresa email: inscrieri@ateliereleilbah.ro
Adresa web: http://www.ateliereleilbah.ro/

Informatii detaliate despre Atelierele ILBAH

Program de functionare

Cursurile se desfasoara dupa o programa autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC), si sunt structurate intr-o parte teoretica si una practica. La deschiderea cursului, se incheie un contract de formare profesionala, contract in care sunt precizate toate conditiile de desfasurare a cursului, obligatiile beneficiarului, precum si ale furnizorului de formare profesionala. Dupa finalizarea cursului, se organizeaza un examen final, examen care nu implica alte costuri pentru persoanele inscrise.Localizare pe harta Atelierele ILBAH


Recenzii utlizatori

Momentan, Atelierele ILBAH nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies