Grădiniţa Alex Kindergarden

Gradinita este primul pas in educatia copiilor nostri. Notiunile invatate in primii ani reprezinta fundatia pe care se construieste personalitatea copilului. Noi la gradinita "Alex Kindergarten" dorim sa construim o temelie solida pentru formarea unor caractere verticale si sanatoase asigurand copiilor nostri un viitor deschis catre o viata de succes.

Oferim copilului un ambient cald, menit:
- sa-l incurajeze;
- sa-i permita initiativa;
- sa-i dezvolte creativitatea;
- sa-i dezvolte tendinta de cooperare;
- sa-i asigure experiente individuale de invatare;
- sa-i cultive gustul pentru arta, sa o inteleaga si sa o creeze;

"intr-o ora de joaca poti descoperi mai multe despre o persoana decat intr-un an de conversatie" - Platon

Direct sau indirect, educatoarele conduc intreaga activitate a copiilor. O parte din activitatea educativa se desfasoara cu intreaga grupa de copii in activitati comune si este sistematic structurata, condusa de educatoare etapa dupa etapa. In alte momente ale zilei copiii se joaca, lucreaza sau invata in grupuri mici, liberi sau indrumati de educatoare.

Cladirea construita pe 3 niveluri dispune de 6 sali de curs, sala de activitati, sala home cinema, sala petreceri, laborator informatica, bucatarie, sala de mese, mobilier ergonomic, reglabil, adaptat la particularitatile de dezvoltare a copilului.

O facilitate importanta este monitorizarea permanenta cu camere de luat vederi cu conectare la internet care ofera parintilor posibilitatea de a viziona live programul copiilor.

Detalii contact Grădiniţa Alex Kindergarden

Adresa: Str. Bogdan Voievod, nr 20

Localizare pe harta Grădiniţa Alex Kindergarden


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Alex Kindergarden nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies