Muzica si filme

Muzica si filme, review-uri interesante si recomandari, documentare si filme romantice. Urmareste stiri despre actori si actrite sau vedete din lumea muzicala.

Sindromul - Serialul

Sindromul - Serialul

Dacă înainte erau la modă cărțile, sporovăiala cu prietenele sau cititul revistelor de modă, de ceva vreme, prin teagma gospodinelor, a mămicilor și a tinerelor noastre, a lovit năprasnic o nouă epidemie – aceea a serialelor. Domnule și e treabă serioasă! Parcă și un film avea rolul lui, însă se termina repede, se încheia povestea "și-ți vedeai de drum". Cu serialele însă treaba stă cu totul și cu totul altfel.


Adele - cele mai multe premii Grammy

Adele - cele mai multe premii Grammy

Editia 54 a premiilor Grammy a cucerit publicul prin melodiile propuse pentru nominalizare dar si prin castigatorii desemnati. Adele a triumfat pe scena, castigand sase premii, inclusiv premiul pentru cel mai bun album al anului.


Twilight - Breaking Dawn I

Twilight - Breaking Dawn I

Twilight - Breaking Dawn este cel mai votat film in Box Office si a avut deja incasari record de aproape 140 de milioane de dolari. A patra parte a seriei Twilight ilustreaza o parte din povestea prezentata in cartea a patra scrisa de Stephenie Meyer.

In acest film, Bella si Edward se casatoresc si Bella ramane insarcinata. Copilul nenascut reprezinta un nou motiv de conflict intre lupi si vampiri! Clanul din care face parte Jacob crede ca tratatul dintre cele doua forte supraomenesti este incalcat prin transformarea Bellei. In plus, toti sunt curiosi sa vada cum arata noul bebelus - jumatate om, jumatate vampir.


Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru