Horoscop copii

Horoscop pentru copii - caracteristici zodie pentru fiecare semn in parte, trasaturi specifice si detalii privind inteligenta si afectivitatea fiecarei zodii. Afla cum descrie horoscopul copiilor fiecare semn zodiacal si care sunt sfaturile privind relatia parinte-copil in functie de zodie. Alege mai jos zodia copilului tau pentru a afla : Caracterizarea generala a zodiei, Inteligenta, Afectivitate, Trasaturi si Sanatate.

Zodia Berbec

Horoscop copii Berbec

(21 mar-20 apr)

Zodia Balanta

Horoscop copii Balanta

(23 sep-22 oct)

Zodia Taur

Horoscop copii Taur

(21 apr-20 mai)

Zodia Scorpion

Horoscop copii Scorpion

(23 oct-22 noi)

Zodia Gemeni

Horoscop copii Gemeni

(21 mai-21 iun)

Zodia Sagetator

Horoscop copii Sagetator

(23 noi-21 dec)

Zodia Rac

Horoscop copii Rac

(22 iun-22 iul)

Zodia Capricorn

Horoscop copii Capricorn

(22 dec-20 ian)

Zodia Leu

Horoscop copii Leu

(23 iul-22 aug)

Zodia Varsator

Horoscop copii Varsator

(21 ian-19 feb)

Zodia Fecioara

Horoscop copii Fecioara

(23 aug-22 sep)

Zodia Pesti

Horoscop copii Pesti

(20 feb-20 mar)

Copilul in zodia Varsator

Copilul in zodia Varsator

Copilul ȋn zodia Vǎrsǎtor are o personalitate puternicǎ, deosebitǎ. Este plin de energie, dǎ dovadǎ de independenţǎ şi are o curiozitate incredibilǎ. Este de cele mai multe ori tipul de copil genial care uimeşte prin imaginaţia bogatǎ şi atracţia faţǎ de tehnologie.

Copilul Vǎrsǎtor are de mic o afinitate pentru calculatoare, ȋi place sǎ construiascǎ şi sa nǎscoceascǎ mecanisme şi proiecte complexe. Poate fi considerat idealist şi se inspirǎ adesea din tot ce ȋl ȋnconjoarǎ, de aceea este bine ca pǎrinţii sǎ ȋl lase sǎ fie cât mai independent şi sǎ ȋl ajute sǎ ȋşi punǎ ȋn practicǎ ideile. Este prietenos şi are un puternic simţ al familiei.


Copilul in zodia Pesti

Copilul in zodia Pesti

Copilul ȋn zodia Peşti este sensibil, tandru şi se lasǎ uşor impresionat de mediul ȋn care trǎieşte şi de oameni. Are nevoie de sprijinul puternic al familiei, fiindcǎ este deseori temǎtor şi lipsit de protecţie. Pǎrinţii trebuie sǎ ȋl ȋncurajeze constant sǎ fie mai hotǎrât şi sǎ acţioneze, dar cu mult calm şi diplomaţie, astfel ȋncât sǎ nu se simtǎ forţat.

Este ȋn general visǎtor şi interpreteazǎ realitatea printr-un filtru propriu, de aceea se recomandǎ sǎ fie ȋndrumat spre o gândire realistǎ. De obicei se raporteazǎ la lume prin ceea ce simte şi cade uşor pradǎ dezamǎgirilor provocate de situaţii pe care mai târziu le analizeazǎ si prin filtrul gândirii. Afla mai multe despre Pesti in Horoscop pentru copii.


Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru