Sanatate bebelusi, boli si tratamente

Sanatate bebelusi - despre boli bebelusi si tratamente te poti informa in aceasta sectiune. Afla despre colici, remedii pentru diferite afectiuni usoare si medicamente recomandate pentru nou-nascuti. Informeaza-te legat de vaccinuri si efectele lor, factori de risc ce pot afecta sanatatea bebelusului in functie de anotimp sau clima si ce trebuie sa contina orice trusa de prim ajutor. Care sunt cele mai frecvente boli de bebelusi si cum pot fi ele tratate eficient? Afla raspunsul in aceasta sectiune dedicata mamicilor cu bebelusi!

Avantajele masajului la bebelusi

Avantajele masajului la bebelusi

Masajul pentru bebelusi este ocazia perfecta de a interactiona cu bebe si de a-i conferi un moment de relaxare si emotie. Atasamentul emotional fata de bebelusul tau devine mai puternic atunci cand petreci mai mult timp cu el si transformi fiecare moment in buna dispozitie si fericire.

Prin masaj, bebelusul tau beneficiaza de un moment de calmitate, caldura si relaxare. Stresul acumulat dupa cateva momente de plans este eliminat complet daca il masezi pe gat sau pe corp, bebelusul revenind rapid la starea lui normala.


Trusa de prim ajutor pentru bebelus

Trusa de prim ajutor pentru bebelus

Bebelusii pot suferi diverse afectiuni sau accidente mai ales cand incep sa mearga. De aceea este indicat sa ai la indemana o trusa de prim ajutor pregatita special pentru bebelusul tau.

Chiar daca stiu ca ai in casa sertare pline cu siropuri, scutece, tratamente, ceaiuri si pansamente, este bine sa pastrezi o trusa mereu pregatita pentru situatii de urgenta, in care sa nu fie nevoie sa cauti cu disperare ceva anume.


Bolile manifestate iarna la bebelusi

Bolile manifestate iarna la bebelusi

Bolile manifestate iarna la bebelusi pot sa te sperie insa cu un mic ajutor din partea mamicilor si a specialistilor iti vei proteja micutul de afectiuni. Febra si racelile sunt cele mai frecvente, insa in acest articol poti afla informatii si despre alte boli.

Daca folosesti metode de profilaxie si pui accent pe imunitatea bebelusului tau, va lupta ca un mic erou in fata bolilor specifice anotimpului rece.


Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru