Hai si tu in grup!

Inscrie-te in comunitate si vino alaturi de mamicile din grupul Adolescenti!

Conecteaza-te

Studii pentru tineri

Studii pentru tineri, cursuri recomandate, licee si facultati de top, carti si surse de informare extrem de utile. Iti oferim o sursa de informare actualizata, in pas cu dezvoltarea tehnologiei si adecvata mediului social. Descopera aici cum sa iti ajuti adolescentul sa identifice pasiunile,testeaza-le nivelul de pregatire in diverse domenii si descopera-le talentul!

100 de elevi de liceu vor adopta un stil de viață sănătos

100 de elevi de liceu vor adopta un stil de viață sănătos

Bucureşti, 24.02.2015 – are loc conferința de lansare a proiectului „Sănătatea este o stare de bine. Tu eşti bine?”, care își propune evaluarea și selecția a 100 de elevi din patru licee bucureștene și includerea lor într-un program pilot de antrenament și nutriție. Evenimentul de lansare se desfășoară cu participarea Andreei Marin.

Proiectul se derulează în perioada martie-iunie 2015 și a fost iniţiat de către Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă în Educaţie și reunește în parteneriat Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Kineto Bebe, Fundaţia Preţuieşte Viaţa, Sas Gym, F.I.T.N.E.S.S. CONCEPT, Asociaţia Consumatorilor de Produse Alimentare, Restaurantul rawdia, Brutăria Companion. Implementarea proiectului s-a realizat prin implicarea sponsorilor principali: Kaufland Romania şi Bucovina.


CROS CAMP - o scoala de vara pentru tineri

CROS CAMP - o scoala de vara pentru tineri

Adolescentul tau merge la o scoala de vara sau in tabara?

Iti recomandam pentru el un proiect interesant, educativ si distractiv: CROS CAMP 2012 -  un program dedicat absolventilor de liceu!

Iata mai jos detalii suplimentare despre ce pot invata tinerii la aceasta scoala de vara si in ce consta activitatea desfasurata acolo.


Mai citesc tinerii? Carte tiparita sau e-book?

Mai citesc tinerii? Carte tiparita sau e-book?

Știu.... știu că poate acest subiect, pentru unii nici nu mai prezintă interes, însă cartea ar trebui să fie în continuare importantă atât pentru cei tineri cât și pentru cei bătrâni.  Nu degeaba proverbul „ai carte, ai parte.” 

Aud tot mai des în jurul meu că tinerii nu citesc. Dar după ce se iau cei care spun lucrurile astea? Au făcut vreun studiu? Vreo cercetare? Nu. Doar că tinerii noștri nu mai știu să comunice corect, nu mai au valori și nici nu se mai ghidează după modele potrivite.


Workshop-uri pentru tineri

Workshop-uri pentru tineri

Simti ca adolescentul tau nu este inca hotarat ce cariera sa urmeze in viitor? Are nevoie de indrumare in ceea ce priveste comunicarea si atitudinea lui fata de ceilalti si fata de viitor?

Iti recomandam 2 workshopuri pentru tineri care sa ii ajute pentru orientarea in cariera dar si sa comunice eficient.


Limba engleza pentru adolescenti

Limba engleza pentru adolescenti

Limba engleza este extrem de importanta in secolul nostru. Orice oportunitate de job inseamna cerinta unei limbi straine, de cele mai multe ori aceasta fiind engleza. Tehnologia se dezvolta continuu si engleza ramane inca cea mai utilizata limba la nivel mondial.

Tinerii pot beneficia de certificate recunoscute international daca aleg cursuri de renume. Un exemplu il reprezinta cursurile puse la dispozitie de British Council.


Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru