Termeni si conditii


Serviciul sfatulmamicilor.ro va este furnizat in conformitate cu termenii si conditiile precizate in acest Acord. Accesarea prin orice fel a serviciului sfatulmamicilor.ro (numit si "website" in continuare) este guvernata de conditiile mentionate in acest acord, iar utilizarea website-ului sfatulmamicilor.ro reprezinta un acord implicit al acestui document.

Prin acordul politicii de Termeni si conditii sunteti implicit de acord si cu Politica de confidentialitate. Sfatulmamicilor.ro isi rezerva dreptul sa modifice/ stearga/ adauge oricand Termenii si conditiile si prin faptul ca utilizati website-ul in continuare inseamna ca sunteti de acord cu orice modificare aparuta in timp.

Daca nu sunteti de acord cu Termenii si conditiile acestui website va rugam sa nu mai utilizati serviciul furnizat si sa cereti stergerea contului dumneavoastra.

Descriere servicii

Website-ul sfatulmamicilor.ro este dedicat mamicilor si fetelor sau femeilor care vor sa devina mamici si are scopul de a le oferi un mediu pozitiv si interesant unde se pot conecta, pot impartasi informatii, isi pot face prieteni si pot discuta subiecte de interes comun, pot citi articole din diverse domenii.

Inregistrarea ca membru

Nu trebuie sa fii membru sfatulmamicilor.ro ca sa poti utiliza acest site. Totusi, numai membrii au acces gratuit la anumite sectiuni si servicii disponibile pe site: galerie foto, jurnal de mamica,mesaje private, grupuri si alte servicii pe care le putem oferi in viitor.

Atunci cand te inregistrezi ca membru pe site, iti vom solicita date precum numele, adresa de email, data nasterii, datele copiilor si orice alte informatii care vor face parte din profilul tau personal pe acest website. Informatiile furnizate de tine pot fi modificate oricand. Numele de utilizator pe site trebuie sa fie unic, sa nu fie utilizat in scopul de a fura identitatea altei persoane si sa nu fie o denumire ofensatoare. Sfatulmamicilor.ro isi rezerva dreptul de a modifica un nume de utilizator daca il considera ofensator. Esti de acord prin acceptarea acestui document sa oferi date corecte, reale si complete despre tine in completarea formularelor de inscriere pe site ca membru.

Membrii trebuie sa informeze sfatulmamicilor.ro daca suspecteaza un furt de identitate sau utilizarea fara autorizatie a contului lor. Numele de utilizator si parola aferenta trebuie sa ramana confidentiale. Ne rezervam dreptul de a interzice unor persoane sau utilizatori inregistrati ca membri, utilizarea serviciilor sfatulmamicilor.ro , cu sau fara avertizare, daca acestia se dovedesc a fi de rea-vointa si utilizeaza serviciile in mod abuziv.

COPII sI TINERI: Copiii cu varsta sub 14 ani nu au dreptul de a se inscrie pe site, de a transmite pe site date cu caracter personal referitoare la propria persoana si/sau informatii legate de familia lor. In cazul in care constatam si/sau suntem informati/sesizati ca exista pe site-ul nostru astfel de informatii si date personale care provin de la un copil cu varsta mai mica de 14 ani, ne angajam sa analizam situatia si sa stergem/inactivam aceste informatii in cel mai scurt timp posibil de la data sesizarii si nu mai tarziu de 15 zile de la sesizare, conform legii. Tinerii cu varsta cuprinsa intre 14-17 ani, au permisiunea de a se inscrie pe site-ul www.sfatulmamicilor.ro, de a ne furniza informatii personale despre ei, numai cu acordul prealabil al parintilor/reprezentantului legal/tutorelui, dupa caz, cu exceptia minorilor care au implinit varsta de 16 si care sunt casatoriti, conform legii.

ACORDUL PARENTAL. Minorilor cu varsta cuprinsa intre 14-17 ani care acceseaza site-ul nostru si care utilizeaza internetul, in general, le recomandam, cu insistenta, din motive care tin de asigurarea securitatii persoanei sa solicite consimtamantul prealabil al parintilor/reprezentantului legal/tutorelui inainte de a trimite orice informatii despre ei/familia lor, prin intermediul internetului. De asemenea ii incurajam pe parinti sa isi educe copiii cu privire la practicile de utilizare ale internetului in conditii de deplina siguranta. Fac exceptie de la aceste reguli minorii care au implinit varsta de 16 si care sunt casatoriti, conform legii.

Confidentialitate

O caracteristica importanta a contului de membru Sfatulmamicilor.ro este aceea ca utilizatorul controleaza nivelul de confidentialitate a datelor prezentate pe pagina de profil. In momentul in care va inscrieti pe site puteti alege gradul de confidentialitate: public - toti utilizatori inregistrati sau nu vor vedea informatiile profilului dumneavoastra, comentariile sau orice alte date furnizate; public doar pentru membri - doar membrii inregistrati vor putea vizualiza detaliile completate in profilul dumneavoastra, pozele sau detaliile prezentate de dumneavoastra pe site; privat - niciun utilizator, nici macar inregistrat nu va avea posibilitatea sa vizualizeze informatiile legate de profilul tau.

Orice informatie publica pe site va fi indexata de motoarele de cautare si va fi regasita in urma cautarilor oricarui utilizator de internet. Chiar si in cazul in care informatia este stearsa ulterior de pe site, aceasta poate fi salvata pe calculatoarele altor persoane sau sa ramana indexate in motoarele de cautare. Va rugam sa faceti setarile legate de confidentialitate cu mare atentie.

Sunt anumite informatii care vor fi afisate chiar si in cazul setarii nivelul de confidentialitate "privat". Imaginea de profil, numele de utilizator si comentariile vor fi disponibile pentru orice utilizator care acceseaza website-ul sfatulmamicilor.ro, in consecinta puteti sa utilizati alte denumiri in afara de numele si prenumele real.

Informatia transmisa de utilizatori

Cele mai multe informatii de pe website-ul sfatulmamicilor.ro sunt trimise si postate pe website de utilizatori. Orice membru poate posta informatii pe site sau in profilul personal. Nu ne facem in niciun fel raspunzatori pentru informatiile prezentate de membrii website-ului, nu ne facem raspunzatori pentru incorectitudinea, greselile sau modul in care este utilizata informatia prezentata pe site de catre orice utilizator.

Orice utilizator isi va asuma responsabilitatea integral pentru informatiile postate pe website si consecintele informatiilor postate. Prin adaugarea fotografiilor sau altor informatii despre terte persoane declarati implicit ca ati primit acordul acelor persoane pentru a adauga informatiile respective. Sunteti de acord cu faptul ca nu veti posta , trimite prin email sau transmite orice informatii care :
- sunt amenintatoare, defaimatoare, abuzive, jignitoare, obscene, pornografice, rasiste sau cu caracter ilegal care fac posibilia aplicarea legii
- sunt copiate sau incalca dreptul de autor sau proprietatea intelectuala a altei persoane, singura exceptie fiind materialele pentru care ati primit acord scris din partea proprietarilor de a le folosi pe acest website.
-contin cuvinte ce instiga la rautate si violenta pe baza de culoare,religie,origine si etnie,preferinte sexuale si rasa.
- orice material care constituie spam. Trimiterea aceluiasi mesaj in mai multe grupuri si care mai multi utilizatori va fi considerat spam.

Prin postarea pe website sau trimiterea informatiilor catre proprietarii sfatulmamicilor.ro, va dati acordul ca sfatulmamicilor.ro si succesorii , in orice moment, gratuit, la nivel global si fara exclusivitate sa reproduca, distribuie,modifice, editeze, afiseze, adapteze sau sa creeze informatii derivate, sa promoveze si sa comercializeze informatiile postate pe site, fara sa ofere compensatii financiare sau de orice alta natura si fara sa va instiinteze in prealabil.

Garantii si limitarea responsabilitatii

Sfatulmamicilor.ro nu garanteaza calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate pe website sau a serviciilor furnizate. Nu putem impiedica persoanele inregistrate ca utilizatori sa furnizeze informatii false sau sa actioneze in scopuri ascunse. Nu putem verifica corectitudinea si actualitatea informatiilor postate pe site si nu suntem responsabili pentru nici un fel de pierderi, daune, impuneri, cheltuieli, cauze de actiune, prejudicii morale, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor din acest acord. Esti de acord ca esti pe deplin responsabil de modul in care utilizezi serviciul sfatulmamicilor.ro, iti asumi riscurile si consecintele implicite.

Sfatulmamicilor.ro NU ofera nicio garantie expresa sau implicita legata de faptul ca informatiile corespund cu cerintele tale, ca sunt complete si corecte, ca orice informatie indeplineste calitatea asteptata de tine, sau ca erorile identificate vor fi corectate.

Niciun fel de informatie obtinuta scris sau verbal de la sfatulmamicilor.ro nu va fi considerata o garantie daca nu este exprimata in prezentul acord. Prin accesarea si utilizarea serviciului sfatulmamicilor.ro si a altor servicii conectate esti de acord ca reprezentantii sfatulmamicilor.ro nu sunt si nu vor fi responsabili pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, majora sau accidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile.

Esti de acord sa nu soliciti oricarui membru sau reprezentat al website-ului sfatulmamicilor.ro nicio cerere, pretentie, impunere, pierdere sau dauna, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuiala, judecata, decizie, amenda sau alte obligatii rezultate sau legate de orice alta actiune efectuata de tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea serviciului sfatulmamicilor.ro sau orice alt aspect conectat website-ului. Reprezentantii website-ului sfatulmamicilor.ro nu sunt responsabili de pierderile sau daunele suferite de utilizatori, implicite sau explicite, indirecte sau directe, trecute, prezente sau viitoare.

Link-uri si publicitate

Reprezentantii si membri website-ului sfatulmamicilor.ro pot adauga link-uri sau reclame insotite de link-uri catre alte resurse al caror continut nu poate fi controlat de echipa sfatulmamicilor.ro sau utilizatorii website-ului nostru. In consecinta nu ne asumam raspunderea pentru informatiile derivate din aceste link-uri, de pierderile sau daunele provocate de aceste link-uri si informatia aferenta lor.

Drepturi de autor

Informatia inclusa in acest website este protejata prin dispozitiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii primesc autorizatia sa imprime continutul paginilor sau documentelor prezentate in sfatulmamicilor.ro, fara sa le foloseasca in scopuri comerciale si fara sa le distribuie catre alte persoane sau sa adauge informatia pe orice alt website.

Copierea, in orice forma, a continutului prezentat in website-ul sfatulmamicilor.ro si utilizarea personala a acestuia va fi intotdeauna insotita de specificatia "Copyright sfatulmamicilor.ro. Toate drepturile Rezervate." sau de logo-ul sfatulmamicilor.ro si link-ul directionat catre sursa, in acest caz sfatulmamicilor.ro.

Prin aceasta autorizare, nu transmitem utilizatorilor licenta sau alte drepturi de autor asupra continutului prezentat in website-ul sfatulmamicilor.ro. Design-ul,continutul articolelor, titlurile si informatiile prezentate in continut, cuvintele sau expresiile utilizate in continutul site-ului apartin reprezentantilor sfatulmamicilor.ro si nu pot fi folosite de catre utilizatori in publicatii sau alte productii proprii. Fara acordul prealabil si in scris al proprietarului sfatulmamicilor.ro, utilizatorii si tertii nu pot afisa sau folosi in nici un mod logo-ul website-ului sau informatiile protejate prin legea drepturilor de autor.

Protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Sfatulmamicilor.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau familia dumneavoastra.

Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii serviciilor pe internet, pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de toate serviciile website-ului sfatulmamicilor.ro.

Puteti opta oricand pentru primirea pe mail a informatiilor legate de produse, servicii, reclame, evenimente, etc prin bifarea casutei corespunzatoare din formularul de inregistrare sau prin abonarea la serviciul de newsletter sfatulmamicilor.ro. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa toate serviciile oferite de sfatulmamicilor.ro.

Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa trimiteti o cerere scrisa pe care sa o scanati si sa o trimiteti prin email la adresa contact@sfatulmamicilor.ro.

Modifică setările cookies