Reduceri gravide

Hai si tu in grup!

Inscrie-te in comunitate si vino alaturi de mamicile din grupul Nastere!

Conecteaza-te

Nasterea

Nastere normala sau cezariana? Este intrebarea de pe buzele tuturor viitoarelor mamici. Afla care este cea mai buna metoda de a naste, cum trebuie sa te pregatesti pentru o nastere fara dificultati, ce trebuie sa iei cu tine la maternitate, cum poti sa treci mai usor peste lauzie (perioada postpartum).

Calculator sarcina

Care este prima zi a ultimei menstruatii?

Calendar de sarcina

Articole recomandate despre nastere

Cum scăpăm de vergeturi?

Dupa nastere

Vergeturile sunt o problemă frecvent apărută în timpul sarcinii. Ele sunt cauzate de întinderea pielii ca efect al creşterii rapide în greutate. Stratul de piele specific vergetur...


Cum alegi maternitatea?

Nasterea naturala si cezariana

Maternitatea unde urmeaza sa nasti conteaza enorm pentru tine si bebelusul tau. Este important suportul medical primit la nastere, ajutorul pentru a alapta prima oara bebelusul, modul in care esti ...


Dieta dupa nastere

Dupa nastere

Dieta după naştere este un subiect sensibil mai ales pentru mămicile care îşi doresc să revină la vechea siluetă dar şi alăptează bebeluşul. Greutatea acumulată în timpul sarcinii va fi...


Anestezia epidurala

Nasterea naturala si cezariana

Anestezia epidurală este cea mai frecventă metodă utilizată pentru a ameliora durerile din timpul travaliului. Este o opţiune de calmare pentru care mămicile pot să opteze înainte de naştere....


Menstruatia dupa nastere

Dupa nastere

Menstruaţia după naştere este un subiect care preocupă multe mămici, mai ales atunci când aceasta întărzie să apară chiar şi la câteva luni după naşterea bebeluşului. In mod norm...


Inducerea nasterii sau nu?

Nasterea naturala si cezariana

Inducerea nasterii este uneori o decizie necesară pentru naşterea în siguranţă a bebeluşului, mai ales dacă se depăşeşte termenul de 40 de săptămâni. Totuşi, atunci când nasterea ...


Grupuri si discutii despre nastere

Alaptarea si alimentatia

Alaptarea si alimentatia

Grup Alaptarea si alimentatia unde mamicile discuta despre alaptare si hrana bebelusului, alimente si retete de mancare pentru copii dar si orar mese.

Bebelusi

Bebelusi

Grup Bebelusi pentru mamici cu nou-nascuti care vorbesc de ingrijire si crestere, hrana si bolile unui bebelus, colici, ingrijorari si raspunsuri la intrebari.

In bucatarie

In bucatarie

In bucatarie - un grup dedicat pentru adaugarea de retete, imagini cu mancaruri gatite si trucuri in bucatarie.

Mame singure

Mame singure

Grup Mame singure - pentru mamici care au trecut prin divort sau pierderea partenerului, au copii si vor sa isi faca prietene sau sa vorbeasca despre relatii.

Mamici adolescente

Mamici adolescente

Grup Mamici adolescente unde se intelnesc mame tinere care sunt insarcinate sau au copii si vor sa impartaseasca preocuparile lor cu alte mamici sub 20 ani.

Mamici la 20+ ani

Mamici la 20+ ani

Grup de mamici la 20 de ani pentru mame active, cu interese comune care vor sa se imprieteneasca si sa discute despre ele si familia lor, cariera si relatii.

Mamici la 30+ ani

Mamici la 30+ ani

Grup Mamici la 30 de ani pentru mame adulte care au aceeasi varsta, preocupate de familie, cariera si dezvoltare personala si care vor sfatul mamelor.

Mamici peste 40 ani

Mamici peste 40 ani

Grup Mamici peste 40 de ani pentru mame cu experienta de viata si mature despre copii, nepoti, menopauza, rolul de bunica si provocari ale varstei mature.

Nastere naturala si cezariana

Nastere naturala si cezariana

Grup Nasterea naturala sau cezariana pentru discutii despre nastere si operatie, riscuri si complicatii, tratamente si perioada post-natala.

Sarcina

Sarcina

Grup Sarcina pentru gravide si mamici insarcinate care discuta pe forum.

Sarcina pe saptamani Horoscop copii

Gaseste institutii educationale

Ultima carte online

Ghid de liste utile in sarcina

Ghid de liste utile in sarcina Ghid complet de liste utile pentru fiecare etapa de evolutie în sarcina...

DESCARCA

Afla cele mai noi sfaturi despre copii