Picimania.ro

Janina Iordachescu
acum 4 luni

Picimania.ro ofera o gama variata de produse fiind impartit pe diverse categorii, incepand cu perioada prenatala. Printre produsele speciale pentru viitoarele mamici se numara accesorii speciale pentru gravide, lenjerie pentru gravide, perne pentru gravide sau cosmetice.

Urmatorul pas este personalizarea camerei bebelusului! Inainte de venirea pe lume a celui mic, parintii trebuie sa gandeasca in detaliu felul in care urmeaza sa amenajeze spatiul de joaca si de somn al copilului. Magazinul online Picimania.ro le ofera cele mai calitative si utile accesorii pentru camera bebelusului. Produsele contribuie la obtinerea unei atmosfere ideale pentru o copilarie de poveste. Parintii pot amenaja camera celui mic cu articolele necesare, la preturi avantajoase. Picimania.ro are o gama variata de accesorii precum scaune pentru masa, instrumente pentru prepararea hranei, incalzitoare pentru biberoane, sterilizatoare, biberoane sau suzete.Este un brand conceput cu pasiune si grija pentru bunastarea bebelusilor si copiilor.
Misiunea companiei este de a oferi produse sigure, confortabile si moderne, fiind urmarite valorile familiei pe tot intregul proces de fabricatie: siguranta, ingrijire si dezvoltare.

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 0 raspunsuri din totalul de 0 raspunsuri

Itsy Bitsy Asociatia MAME

Aboneaza-te acum la Newsletter!