Tabere pentru copii

Mada Dobre
acum 11 ani

Buna fetelor, 

Vine vara si vine vacanta, dar cel mai important urmeaza taberele scolare! 

Daca aveti experienta cu taberele, vreau sa stiu unde v-ati trimis copiii, cum a fost, ce tabere sunt de incredere si care sunt "tepe".

Am emotii fiindca este prima tabara in care vreau sa mearga si copilul meu dar vreau sa fiu sigura ca sunt conditii bune si ca nu pateste ceva. Poate sunt un pic paranoica dar ma gandesc ca o sa stau cu cea mai mare teama stiind ca e plecat, macar sa ma asigur ca acolo unde ajunge este bine. 

Asa ca, spune-ti si voi ce tabere sunt frumoase si sigure pentru copii? Am vazut ca sunt tabere de cercetasi dar nu stiu daca s-ar descurca. Voi va trimiteti copiii in tabara? Daca au fost deja, cum a fost experienta si ce ati facut sa va invingeti teama? Eu nu cred ca voi dormi cat e plecat si il voi suna in continuu Laughing.

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 4 raspunsuri din totalul de 4 raspunsuri

Candea Teo
acum 11 ani

nu am avut noroc sa merg in tabere....

Cami Floroiu
acum 11 ani

Super idee Florina! Multumesc pentru pont. Am si eu un nepotel care ar putea sa mearga in tabara lor. Puiuta mea e inca mica dar se face ea mare si o trimit si eu in tabara. Nu stai cu teama cand pleaca? Eu cred ca imi rod si unghiile de la picioare de emotii... Smile

florina Marin
acum 11 ani

Buna! eu imi trimit fetita de 2 ani incoace in tabara de tenis. . In Tabara de Tenis fac diferite sporturi (deci nu doar tenis, asta mi-a placut: inot, se plimba cu bicicletele, ma rog, mai multe) si sunt grupati pe varste.

Cami Floroiu
acum 11 ani

Eu am fetita mica, nu poate merge acum in tabere, dar cand mai creste eu o voi lasa, doar ca o sa ma interesez unde se duce sa fie conditii ok si sa nu ma trezesc cu cine stie ce intoxicatii alimentare sau alte chestii de genul asta. 

Cel putin acum, sunt si tabere bine organizate dar sunt si multe tepe. Nu as avea curaj de exemplu sa imi trimit copilul prin bulgaria sau alta tara, macar in Romania ma pot duce sa il iau de acolo daca ceva nu e in regula.

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies