Cum sa iti convingi copilul sa manance?

Nicoleta Avram
acum 11 ani

Copilul meu nu vrea sa manace si punct. Am incercat sfaturile medicului meu care spune sa nu il fortez, sa il las sa i se faca foame si sigur vine el sa ceara. Usor de zis si parea si usor de facut. Pana cand copilului meu nu i se facea foame nici dupa 6-7 ore (atat am rezistat cel mai mult asteptand).

Il alerg prin casa cu mancarea, ii prepar diverse mancaruri care arata frumos in farfurie, il pacalesc cu avioane, barcute, iepurasi si tot regnul animal, dar refuza. Daca ii dau ceai nu are nimic impotriva, cum vin insa cu mancarica se schimba placa. 

Vreo idee in aceasta privinta. Nu as vrea sa il fortez desi acum cam asta fac pentru ca altfel nu ar manca nimic. Asa ca ajutor mamici!

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 1 raspunsuri din totalul de 1 raspunsuri

Craciun Roxana
acum 11 ani

Nu cred ca trebuie sa ii fortam pe copii sa manance. Hai sa ne gandim la noi, adultii. Daca ne-ar obliga cineva sa mancam, sigur nu ne-ar placea. Copilul cand simte ca ii e foame sigur va cere de mancare. Fetita mea refuza uneori sa manance tot, dar o las in pace pentru ca la ceva timp cere si isi termina portia inceputa.

Totusi , putem sa asezam mancarea frumos pe farfurie ca sa ii atragem.

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies