Sarcina la 40+? Nu e tarziu?

Iulia Drobogea
acum 6 ani

Ma numesc Iulia si nu am copii am 39 de ani si vreau sa devin mamica! Problema e ca nu am un ovar, iar ce ramas e bolnav. Mai am ceva sanse sau mai pot duce o sarcina sanatoasa???

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 10 raspunsuri din totalul de 24 raspunsuri

Olga Tataru
acum 5 ani

Buna Iulia,ma numesc Olga si sunt din Bucuresti. Am 43 de ani si pot sa iti spun ca am trecut printr-o experienta grea acum 2 ani de zile. Ca si tine nu am avut copil pana cand m-am decis dupa varsta de 40 ani ca vreau un copilas in viata mea. Am incercat pe cale naturala dar din pacate varsta si-a spus cuvantul. Nu mi-a ramas alta optiune decat sa apelez la o clinica de specializare in probleme cu infertilitatea.
Dupa ce m-am interesat la clinici din tara,Rusia,Cehia,Ucraina, am ales pe baza recomandarilor pozitive ale multor pacienti si a preturilor mai avantajoase, clinica Biotexcom din Kiev. Dupa un consult acolo,mi s-a spus ca va trebui sa urmez un tratament in care imi vor fi donati mitocondrii de la o donatoare din baza lor de date. Aceasta procedura este aparuta noua pe piata impotriva infertilitatii si este ceva revolutionar in medicina moderna. Am fost sceptica in privinta asta dar, am fost si constienta ca, ar fi cam ultima solutie de a avea un bebelus in viata mea. 
Rezultatul a fost un succes si de un an de zile sunt fericita alaturi de copilasul meu scump. 
Sper sa iti fie de folos experienta avuta,daca ai vreo intrebare in legatura cu ce a trebuit mai exact sa fac poti sa ma intrebi fara nici o problema. 
Mult succes,sarcina nu este imposibila dupa 40 de ani. Mult curaj !

anca dragusan
acum 6 ani

Felicitari,Ileanca.Sa stii ca reciteam mesajele intr-un weekend si chiar ma gandeam cum ai rezolvat.Bravoo,ma bucur pentru voi.Sa fie de bun augur si un copilas sanatos si dolofan,sau poate doi,cine stie?

anca dragusan
acum 6 ani

Nu este tarziu ,insa veti reusi oare?Cred ca la 40 de ani se intampla o sarcina prin minune./Bine ca acum exista fiv cu ovule proprii dar si donate.Ce este drept la noi in tara nu se face cu donate si e pacat.Multe cupluri de romani apeleaza la clinici de peste hotare.

Sa fii mamica e frumos la orice varsta ,asa ca multa bafta

iulia arnaut
acum 6 ani

Dobrogea,in situatia ta a fost si o prietena de a mea si a reusit..cei drept cu tratamente dar si cu ovule donate.Isi dorea nespus un copil,si atunci a ales sa mearga la acest pas.Acum, are fetita doi ani,este foarte fericita..ideea este ca ea nu avea nici sot nici partener,si la clinica au ajutat-o..a apelat la donator de sperma.Sarcina a decurs normal ,copil sanatos.Asa ca vedeti ca optiune si varianta a fivului cu tert donator

Multa bafta

crina anghelescu
acum 6 ani

paula,eu sunt un copil conceput la 41 se ani.cind m-am nascut eu,fratii mei umblau la disco deja))) mama imi povestea,cind am cresctut,ca a ascuns sarcina cit a putut cai era rusine  ca era gravida cu mine,la asa virsta.Insa era bucuroasa nespus.Nu au planificat,insa parintii mei se iubeau si se iubesc nespus.Deci,respectul reciproc si grija unul fata de altul exista si acum.Evident ca mama  a ramas insarcinata natural,insa ideea este ca copilul nu este o povara.Daca dobrogea a decis ca doreste un copil la asa virsta ,probabil cunoaste si ce implica .Propun sa nu criticam deciziile altora,ci sa incurajam

paula rusnac
acum 6 ani

daca sincer,va felicit cu dorinta ca doriti sa deveniti mamica la 39 de ani....cam putine femei se incumeta,mai ales cind sunt si probleme.eu am nascut al 3 lea copil la35 si deja ma consideram batrina))).nu am raspuns la intrebarea dvs insa evident cel mai bine sa consultati un specialist infertilitate,poate chiar mai multi.acum sunt atitea tehnici de repruducere umana asistata ca am impresia ca nici barbat nuti trebuie)))de aia ,nu ezitati si sper sa reusiti

adriana moraru
acum 6 ani

fetelor,cele care va confruntati cu problema infertilitati si daca fiv cu ovule donate este o soluti enu ezitti sa facti.am nascut o fetita cu 6 ani in urma,iar in urma complicatiilor aparute si a singerarilor abundent,medicul a decis sami estirpe uterul.fiin in anestezie la intrebat pe sot daca sa faca sau nu ,ca chipurile alta sansa nu este da vre ca copilul sa aiba mama.sotul,evident sia dat acordul.mi-am revenit foarte greu dupa nastere,insa imi era is mai greu cind am constientizat ca nu voi putea avea copii,La acel momentma consolam cu gindul ca la sigur dupa cite am trait nu voi mai dori copii.insa uite ca fetita creste si cind vede ca pritenele ei au surioare ,fratiori ma intreaba de ce noi nu avem..ce sai explici unui copil de 6 ani?asa ca sfatul meu este sa nu ezitati.

ileanca caragia
acum 6 ani

Pentru dobrogea.La Biotexcom gasesti o solutie la problema ta,tio spun cu mina pe inima.Poti face si fiv cu ovule donate,daca nu poti beneficia de programul de mama surogat,absolut legal.Clinica are grija de toate aspectele juridice,ca sa va intoarceti cu un copil santos acasa.Apropo au tehnicile de fetilizare in vitro ICSI si IMSI.Intrun cuvint tehnologii de ultima generatie ce tine de reproducerea umana asistata.Pacat ca la noi nu se pune asa mare accent.De aia si suntem nevoiti sa plecam peste hotare.Aceste concluzii mi leam facut pentru mine ,deja fiecare alege

ileanca caragia
acum 6 ani

buna.scuze ca asa tirziu am raspuns.da,prin email sau telefon,viber.o sa ia cu tine legatura coordonatorul si te pune la curent cu toate detaliile.Mia placut ca initial am trimis scan la analizele noastre ,medicii au evaluat sansele si pe urma am fost contactati.cei drept ,am fost programati peste vreo 3 luni din cauza numarului mare de pacienti.asa ca asteptam sa ne vina rindul.speram ca Mos craciun sa ne aduca cadoul mult dorit.apropo,neau recomandat doar un ciclu de Fiv sa luam deoarece sansele sunt mari,insa asa cum sunt contabila,am optat pentru doua.Pentru orice eventualitate))Indrazniti,pina la urma nu pierdeti nimic.Daca si nu va decideti,vizitati Kievul care este extrem de frumos,in special toamna

Lora Vaseur
acum 6 ani

Dobrogea salut! Incearca FIV cu ovocite donate, numai nu la Grecia pentru c? am o experienta foarte rea. S-au batut joc de nenorocirea noastra. 

Dupa transferul embrionar nu am promit nici un fel de tratament de sustinere hormonala, doar o injectie de oxi progesteron.

La Kiev a fost alta treaba, dar am pierdut sarcina


Descopera nume de copii

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies