Ce cura de slabire are efect la 40+?

Nicoleta Avram
acum 11 ani

Buna fetelor, 

Din cate stiu cu fiecare decada adaugata in plus la varsta, o femeie "aduna" 5 kilograme in plus... Ce facem insa atunci cand cele 5 devin 10 sau 15 sau ... fara limita. 

Tentatiile sunt mari, cel putin pentru mine, dulciurile sunt irezistibile. Si o lingurita devine o felie, apoi doua felii, apoi inca putin mai tarziu. Nu stiu ce sa mai fac si cum sa adopt o cura de slabire care sa imi satisfaca si nevoia de dulce. Aveti vreo idee salvatoare ?

Va pup.

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 4 raspunsuri din totalul de 4 raspunsuri

Elena Jescu
acum 6 ani

Eu cred ca trebuie sa avem grija la alimentatie, cat si cum mamcam ca sa nu ajungem sa ne chinuim cu o anume cura de slabire. Din pacate timpul nostru este din ce in ce mai putin si asta a facut ca sa ne pierdem obiceiul de a pregati mancarea si tot felul de bunatati in casa, asa cum am fost noi crescuti. Nu ne ingrasam pentru faptul ca mancam mult, ci  mai degraba pentru faptul ca mancam prost. Alimentele procesate din comert si sucurile care din pacate sunt tot mai prezente in viata noastra, sunt acide si creaza si in organism aciditate. De aici tot felul de probleme, arsuri, disconfort gen balonari, constipatie, etc. Eu mi-am schimbat stilul de viata si am inceput in primul rand cu alimentatia, mananc mai mult peste, legume, cereale, beau apa alcalina care ajuta chiar si la detoxifierea organismului, apa am luat Calipso cu ph peste 8. Fac mai multa miscare si aici veti spune la fel ca nu este timp. Eu spun ca avem daca renuntam la masina si mergem pe jos. Nu ai cum sa scapi de kilogramele in plus avand o viata sedentara, singura miscare fiind poate aceea de a cobori din bloc in masina.

Andreea Bogdan
acum 10 ani

  Buna! Da, te inteleg perfect, am patit si eu la fel cu  varsta, doar ca la mine kilogramele tindeau tot mai mult spre fara limita. Stiti cum e, odata cu varsta nu prea mai poti sa slabesti, plus ca nu prea mai am eu vitalitatea aia ca la 20 de ani ca sa ma apuc acum de sport serios, mai ales dupa ani si ani in care am fost obeza. Pana la urma m-am interesat de metode medicale si am ales gastric sleeve, s-a dovedit a fi cea mai buna optiune pt mine. Am slabit peste 20 kg in ultimele luni si sper sa merg tot asa pana la o greutate normala. M-am operat la Spitalul Sf Constantin din Brasov la dl doctor Bogdan Moldovan, unde am fost si la sedinte de consiliere pana la operatie. Nu pot decat sa laud doctorul si asistentele, pentru ca totul a decurs ca la carte si s-au purtat intr-un mod exemplar cu mine. 

Alexa Popescu
acum 11 ani

Eu am urmat o dieta numita acai berry.A functionat in cazul meu deoarce am reusit sa slabesc destul de mult intr-o perioada scurta de timp. In cadrul acestei diete mi s-au recomandat  suplimentele acaiberry900. Aceste suplimente m-au ajutat sa-mi detoxifiez organismul, ma simteam plin de energie si sa slabesc. As vrea ca toata lumea care are probleme cu greutatea sa slabeasca.

Mult spor la slabit!

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies