Nu sunt inca mamica,dar vreau sa va intreb niste lucruri

madalina oancea
acum 8 ani

Dragele mele,sper sa nu supăr pe nimeni cu noul topic. Cu siguranta aveti alte probleme mai importante de discutat,insa m-as bucura sa gasesc la voi cateva îndrumări si sfaturi pentu ca sunt putin speriată. Speriată dar în acelasi timp zâmbitoare,e un sentiment ciudat. 

As vrea sa imi spuneti voi,din experienta,care sunt cele mai timpurii simptome de sarcina? Ultimul contact sexual neprotejat,in cazul meu,a fost acum 2 săptămâni fix. Însă resimt o oboseală pe care nu o aveam inainte, menstruatia a venit fix la doua zile după ultimul contact Dar a fost mai putin abundenta,si am observat doua zile la rând,spre finalul perioadei menstruale, un fel de sangerare mult mai închisă,aproape spre maro. In afara de asta,as mânca tot timpul ceva si am dureri de cap destul de greute. 

Credeti ca e posibil sa......? 

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 3 raspunsuri din totalul de 3 raspunsuri

Unatinszki Alina
acum 8 ani

buna ziua.

am si eu o intrebare.  ne-am hotarat sa facem si noi un bebe.  azi e ziua ovulatiei mele. si ultimul contact neprotejat a fost sambata. e posibil sa raman insarcinata sau trebuie sa fac si azi inclusiv? ca am citit pe mai multe site-uri ca e bine sa faci inainte de ovulatie? 

va multumesc si astept un raspuns

madalina oancea
acum 8 ani

Corect, îns? am citit ca exista cazuri in care chiar si in prima lun? de sarcin? procesup menstruatiei poate avea loc îns? cu o abundenta mult mai sc?zut?,la fel cum mi s-a întâmplat. Si de aceea eram curioas? sa stiu, din experienta voastr?, dac? ati avut aceste simptome la început :) Multumesc mult pentru r?spuns,Cami! :) 

Cami Floroiu
acum 8 ani

Daca ai avut deja menstruatie, nu ai cum sa fii insarcinata. Cu siguranta simptomele se explica prin alta cauza. Poate ai o imunitate mai scazuta sau o alta infectie in organism. Migrenele pot fi semn al unor deficiente de vitamine. Mai bine consulti un medic. Dar nu cred ca esti insarcinata.

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies