Ce parere ai despre legea picnicului?

Iuliana Ionescu
acum 11 ani

O noua lege total aberanta din punctul meu de vedere este legea picnicului. Pe langa faptul ca trebuie sa mergi la gratar unde vrea statul, fie ca iti convine sau nu, te mai pun sa platesti si amenzi pentru orice faci. 

Toalete publice nu sunt dar iti dau amenda daca iti faci nevoile in natura. Spatiile pentru gratare nu sunt dar te amendeaza daca nu faci focul cum vor ei. Apa potabila nu exista dar te amendeaza daca iti speli mainile in rau. 

Fac orice sa stranga bani de la romani si acum ai gasit legea gratarelor! Voi ce parere aveti despre asta? Sunteti de acord ca era necesara aceasta lege sau nu?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 5 raspunsuri din totalul de 5 raspunsuri

Ceaus Andreea
acum 11 ani

am fost pe vara la un gratar intr-un spatiu amenajat si inchis cu gard..si era mare aglomeratie si trebuia sa facem focul pe marginea drumului...dar faza tare era ca erau multe masini si trebuia sa stai dupa unu sau altu daca vroiai sa pleci....o  mare prostie a statului

Candea Teo
acum 11 ani

ne-am intors de pe transalpina....erau zone in care erau pancarde maari "camparea interzisa"

sub ele...corturi...langa corturi...

Nicoleta Avram
acum 11 ani

Parerea mea e ca e mai bine cu zone amenajate ca prea se trezesc toti sa faca gratare pe unde au chef, ba in spatele blocului, ba sub balconul vecinilor, ba chiar in fata curtii, pe marginea soselei. Mai bine un loc unde se duce toata lumea si faci ce ai chef decat sa deranjezi toti vecinii. In plus, daca respecti regulile nu primesti amenda si nu cred ca arunci pe jos hartii sau dai foc la padure, numai cine nu vrea sa se comporte civilizat va plati petnru asta. 

Eu sunt deacord cu legea picnicului chiar daca par carcotasa. Cine vrea sa faca unde are chef sa plateasca... 

Alina Buz
acum 11 ani

Nici mie nu prea imi pasa de aceasta lege dar nu cred ca politia va face exces de zel sa dea amenzi toata ziua. Pana la urma si politistii fac gratare si merg la 1 mai si nu cred ca le convine sa se certe. Probabil o sa dea o groaza de avertismente, dar faza aia cu evacuarea de la picnic, nu o cred. Cine vrea razboi acum inainte de campanie? 

eu o sa fiu Innocent si stau acasa asa ca nu voi avea probleme cu legea....

Cami Floroiu
acum 11 ani

Sincer, cred ca e o aberatie legea picnicului! VOr  sa faca rost de bani si nu stiau cum, sincer tot o sa ma duc sa fac picnic unde gasesc o pajiste frumoasa ! Pana acum, an de an nu a dat niemni foc la paduri si la parcuri, acum vor sa protejeze mediul, ei unde fac picnic? Cei care au dat legea stau la vile cu piscina si curte unde fac zeci de gratare dar omul de rand trebuie sa plateasca daca vrea sa iasa in fata blocului sa faca un gratar. 

Sa vina sa imi dea amenda ca tot nu s-a amenaja nimic momentan.. Laughing

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies