Copilul meu are ADHD...

Cami Floroiu
acum 11 ani

"Copilul meu nu sta niciodata intr-un loc, se agita in continuu, se catara pe orice, ma intrerupe mereu cand vorbesc si se enerveaza daca ii spun sa taca macar o secunda, tipa si se agita si pare ca nu asculta nimic din ce ii spun sa faca. Nu se concentreaza deloc, incepe 10 jocuri si nu termina niciunul, se bate cu alti copii si este atras de toate lucrurile riscante. Ma simt epuizata si ceilalti ma judeca de parca as fi incapabila sa il educ. Pare cel mai obraznic si neascultator copil din cartier si desi suna ciudat, simt ca nu e vina mea..."

Da, nu e vina parintilor copiilor cu ADHD. Nu e nici vina copiilor. Este o tulburare de comportament care poate fi tinuta sub control cu multa perseverenta, dedicare si rabdare.

Hai sa vorbim despre deficitul de atentie si hiperactivitate.. Crezi ca ai un copil cu ADHD? Cum se comporta si ce decizii iei tu atunci cand copilul "nu asculta". Impreuna vom gasi cele mai bune solutii pentru ca tu sa iti ajuti copilul sau adolescentul sa tina sub control aceasta stare.

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 6 raspunsuri din totalul de 6 raspunsuri

Craciun Roxana
acum 11 ani

Si eu ma gandesc ca un psiholog bun ar trebui sa stie cum sa abordeze un astfel de copil pentru a-l potoli.

Candea Teo
acum 11 ani

si eu optez pentru atitudinea parintilor

as indica copii sper un sport

sper activitate care sa-i placa si care sa-i consume energia

Ana Naghi
acum 11 ani

nu sunt increatoare in tratamente medicamentoase.Mai degraba tine de atitudinea parintilor,a familiei,de rabdare.Nu cred ca e musai sa ii dai un medicament si gata,ai rezolvat problema!

Craciun Roxana
acum 11 ani

Cunosc un baietel diagnosticat cu ADHD si care a luat tratament pentru aceasta tulburare. Nu doar ca nu a avut niciun efect asupra lui tot acest tratament care era si costisitor, dar parca starea lui e si mai grava. Ma gandesc ca nici medicii nu stiu prea multe despre acest sindrom si fac experimente pe copii.

Ana Naghi
acum 11 ani

cred ca tot mai multi copii au aceasta problema,dar nu stiu cat de mult constientizeaza parintii!

Candea Teo
acum 11 ani

Maria a fost identificata cu hiperactivitat de la varsta de un an si 1 luna...pe atentie inca reusim sa ne concentram in limitele varstei

sunt foarte multi copii tot mai afectati...acest adhd atrage muulte alte dezavantaje...pot aparea tulburari de limbaj, de comportament,etc

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies