Bine ai venit! Spune-ne despre tine si copilul tau!

Anca Spânu
acum 12 ani

Bine ai venit in grupul Mamici de copii cu nevoi speciale! Ne bucuram ca esti alaturi de noi!

Aici poti intalni mamici care te pot ajuta cu solutii si sfaturi utile pentru tine si copilul tau. Adauga subiecte noi si hai sa sa discutam despre bucurii, dificultati, rezolvari, incertitudini, reusite.

Spune-ne povestea ta si a copilului tau cu nevoi speciale! Acest topic este doar pentru prezentare. Daca doresti sa dezbati un subiect nou, propune unul in cadrul acestui grup.

Adauga in lista ta de prietene mamici pe care le intalnesti in acest grup sau trimite invitatii mamicilor care au copii cu nevoi speciale si crezi ca acest grup le va fi de ajutor.

Spune-ne despre tine si copilul tau! Vrem sa va cunoastem!

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 8 raspunsuri din totalul de 8 raspunsuri

Anca Grad
acum 10 ani

Buna am un baietel de o luna si este diagnosticat cu sindrom down as vrea  sa vorbec si cu alte mamici despre cum se manifesta la copii asa mici ce as putea sa fac ,unde sa merg cu el ca sa se poata integra mai bine, ce cursuri ar trebui sa urmeze daca sunt acceptati la gradinite scoli normale etc

Anca Spânu
acum 10 ani

Nu trebuie sa aveti nicio problema la inscrierea la gradinita. Nu va fi respins copilul pentru ca are epilepsie. Trebuie insa comunicat acest fapt educatoarelor.

Alina Sigheartau
acum 10 ani

buna ziua sunt mamica de fetita de 5 anisori are probleme de sanatate a fost diagnosticata in urma cu 3 ani jumate cu epilepsie. a fost pana acum la gradinita acolo nu mia cerut nimeni analizele acum vreau s-o mut la camin cu program prelungit imi poate spune cineva daca o sa intimpin probleme adica sa o respingasa nu o primeasca pe caz de boala sau alte motive.ultima criza a fost in urma cu 3ani jumate de atunci urmeaza tratament si nu am mai avut probleme.va rog cine poate sa-mi dea un sfat.va multumesc

Cioca Mioara
acum 11 ani

buna sunt noua pe aici  ,intradevar este foarte greu sa vorbesti despre aceste probleme dar sper  ca intrind aici o sa intilnesc mamici in situatia mea .Bogdanel are un retard psihic motot sever,astept sa vedem daca imi raspunde cineva va pup pe toateFrown

Candea Teo
acum 11 ani

am intalnit situatii in care unii parinti nu recunosteau ca se intampla ceva cu copiii lor...sau copii lor urmau o terapie, un tratament medicamentos, dar le era rusine sa recunoasca in fata cunoscutilor

Craciun Roxana
acum 11 ani

Cred ca e extrem de dureros pentru un parinte sa accepte ca fiul/fiica sa au probleme. Deschideti-va sufletul si povestiti-ne ceea ce aveti pe suflet.

Ana Naghi
acum 11 ani

de acord cu Teo!mamicile aflate in aceasta situatie trebuie sa treaca peste prejudecati si sa isi deschida sufletul.Aici suntem intre prietene!

Candea Teo
acum 11 ani

este un subiect foarte greu de abordat...

mamele sunt foarte sensibile

sper sa depaseasca situatia si sa fie de acord ca pot gasi prietene prin aceasta comunitate

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies