Sfaturi pentru organizarea eficienta a timpului

Anca Spânu
acum 12 ani

Va invit la o discutie utila despre solutii de organizare eficienta a timpului! Chiar daca esti mamica full-time si te ingrijesti de familie, casa si partener, uneori ziua trece mult prea repede si simti ca nu ai reusit sa faci tot ce ti-ai propus!

Cerem sfaturi legate de organizarea timpului, fie ca e vorba de planificare zilnica sau saptamanala, fie ca discutam despre unelte utile pentru organizare (agenda, laptop, telefon).

Tu cum reusesti sa te organizezi?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 7 raspunsuri din totalul de 7 raspunsuri

Andreea-Madalina Stama

Se pot scrie pe o hartie principalele activitati din urmatoarea saptamana, de exemplu, urmeaza serbare la gradinita celui mic, nu stiu mai cand vizita la dentist, trebuie facuta piata etc. Se scrie ziua, locatia, apoi aceste date se scriu in telefon si se selecteaza o alerta. Daca suntem pe drum, in masina sau in parc, alerta telefonului ne va spune ce sarcini avem in saptamana in curs sau daca am uitat de vreuna dintre ele.O alta idee ar fi sa tinem biletele (bine, nu multe,  ca altfel ar arata urat) pe masa laptopului.

Ceaus Andreea
acum 11 ani

eu noaptea imi cam planific tot ce am de facut...bebe nu prea ma lasa in pace..asa ca multe treburi le fac cand vine sotul de la serviciu

Aura Nicuta Dogaru
acum 11 ani

Si eu practic notarea in agenda telefonului, dar nu pentru orice, ci pentru lucruri mai importante. Daca nu le notez risc sa le ratez.

Denisa Deni
acum 11 ani

eu nu ma impac bine cu trezitul de dimineata asta imi e cel mai greu ma trezec pe la 8-9 si incep toata nebunia cu mancatul cu schimbatul cu mersul afara cu facutl de mancare cand ea doarme iar cand e traza si se joaca cu jucariile eu butonez calculator sau cad pur si simplu mau am chef sa mai fac nimik

mi-e nu mi-ar stric o mai buna organizare a timpul dar sper ca o data cu experienta voi reusi

Craciun Roxana
acum 11 ani

Cand am multe lucruri de facut intr-o zi mi le notez in agenda telefonului . Nu de alta, dar s-ar putea sa sar peste ceva.

Ana Naghi
acum 11 ani

cam sa este si la noi,cu mici interventii la curatenie in cursul saptamanii Smile

Candea Teo
acum 11 ani

la noi este clar: sambata dimineata face curatenie, spalam haine, gatim...apoi avem liber sa petrecem timul dupa bunul plac.

duminica suntem libere...facem ce vrem...

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies