Idei de a castiga bani muncind de acasa

Anca Spânu
acum 12 ani

Mamicile vor sa castige bani muncind de acasa chiar daca oficial sunt casnice si se ocupa de ingrijirea copilului. Sunt destule idei pe care le putem pune in practica daca dorim sa muncim de acasa si sa castigam bani. 

Fie ca ne gandim la produse hand-made sau la preparate culinare pe care le putem vinde prietenilor sau clientilor pe care ii contactam prin referinte, sunt mici afaceri usor de pus in practica si care nu ne ocupa mult timp. 

Va invit sa discutam despre idei de a munci de acasa si experimentate de voi sau prietenele voastre!

Te-ar putea interesa si:

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 10 raspunsuri din totalul de 12 raspunsuri

Ceaus Andreea
acum 11 ani

haideti sa va spun cum fac eu bani...intradevar sunt la facultate pt a deveni profesoara,dar pana sa intru si eram  gravida aveam copii la meditatie la diferite materii...asa ma intretineam singura...si asta fac si acum

Aura Nicuta Dogaru
acum 11 ani

Pe blog poti sa-ti promovezi afacerea, aveti dreptate.

Ana Naghi
acum 11 ani

da,blogul este o modalitate la indemana de promovare a produselor pe care le creezi.si deloc costisitoare.

Craciun Roxana
acum 11 ani

Am o prietena care croseteaza niste hainute superbe pentru copilasi. Am sfatuit-o sa isi deschida un blog sau un site ca sa isi promoveze produsele.

Craciun Roxana
acum 11 ani

Si pe mine ma incanta o astfel de afacere mica. Am multe idei, dar nu prea stiu cum sa ma promovez. Mi-ar prinde bine niste sfaturi.

Candea Teo
acum 11 ani

cunosc mamici care in cei 2 ani de stat cu copilul au pus pe picioare diverse mici afaceri...

unele s-au apucat de tricotat, crosetat, prajiturit, confectionat bijuterii, etc

succes tuturor

Anca Spânu
acum 11 ani

Daca doresti sa scrii articole pentru mamicile din comunitate, poti oricand sa ne spui ideile tale si te ajutam sa iti imbunatatesti portofoliul. Smile

IRINA TIMERCAN
acum 11 ani

eu am finisat o facultate de litere, de aceea mi-ar placea sa ma ocup de redactarea diverselor texte de prin publicatiile de presa...sau altceva...acuma ma gindesc sa-mi fac un portofoliu demo...ca sa am ce demonstra oamenilor in caz ca ma apeleaza...nustiu dac-o lua fok...da incercarea vina n-are, nu-i asa?

Maria Iana
acum 11 ani

Acum cativa ani impleteam botosei pentru bebelusi. Inca se mai cauta dar au aparut atatea haine incat nu se mai merita sa stai sa le faci singura. In plus exista masini de cusut speciale care fac singure orice.

O idee buna acum este sa faci cercei si bratari originale dar este o munca meticuloasa si ai nevoie de multa imaginatie.

Am mai vazut o idee de munca de acasa la fata unei prietene de-ale mele. Face niste cumparari si vanzari de valuta pe internet, verifica mereu cursul de schimb si castiga bani, nu stiu excat cum, dar castiga cate 2000  de lei pe luna doar din asta. Are si luni in care castiga mai putin dar mereu are bani. Nu stiu cum ii primeste exact, cred ca se duce la banca si ii ridica.

Cami Floroiu
acum 12 ani

Si eu voi sta acaasa doi ani sa imi cresc bebeul si chiar daca am un job (lucrez intr-o banca) ma gandesc sa nu stau degeaba lunilea asta. Este un subiect foarte interesant doar ca eu nu ma pricep nici la prajituri si nici la bijuterii. Eu ma gandeam sa ma apuc de niste tranzactii online, ca am tot vazut anunturi, cand schimbi valuta online si castigi bani. Cred ca as avea mai multe sanse sa imi iasa dar nici nu as vrea sa pierd bani. O sa mai caut idei! Money Mouth


Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies