Bine ai venit! Vrem sa te cunoastem!

Anca Spânu
acum 12 ani

Bine ai venit in grupul Mame singure! Ne bucuram ca esti alaturi de noi!

Scopul acestui grup este sa cunosti alte mamici care se descurca pe cont propriu si care au ramas singure sau sunt in cautarea unui partener.

Pentru inceput, spune-ne cateva cuvinte despre tine si copiii tai! Ne va ajuta sa te cunoastem!

Acest topic este destinat prezentarii mamicilor. Oricand doresti, poti adauga un topic nou la care sa primesti raspunsuri sau sfaturi din partea mamicilor.

Invita si alte mamici la discutie, daca tu consideri ca pot fi interesate de subiect! In cazul in care doresti sa le adaugi in lista ta de prietene, le poti trimite o cerere de prietenie apasand click pe numele lor.

Acum, spune-ne povestea ta!

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 21 la 27 raspunsuri din totalul de 27 raspunsuri

andreea barbarie
acum 11 ani

multumesc fetelor.cateodata chiar simt nevoia sa vorbesc cu cineva.pentru prima data astazi am mers la ecograf.in sfarsit...sunt fericita ca bebe este foarte bine.e o fetita sanatoasa si bine dezvoltata.si sper pe 1 iunie ziua copilului sa o tin in brate pt prima data...

Maria Iana
acum 11 ani

Salut denisse. Ce frumos sa ai atatia copii, e foarte bine fiindca ei sunt cel mai frumos dar de la Dumnezeu. O sa vezi ca lucrurile o sa fie din ce in ce mai usoare, mai ales cand o sa mai creasca. Invata-i sa fie cat mai independenti si sigur vei creste niste adulti extraordinari. Esti o curajoasa! 

Sfatul Mamicilor
acum 11 ani

Buna Denisse. Bine ai venit in acest grup. Suntem alaturi de tine si cred ca esti o adevarata curajoasa! In plus esti cu adevarat fericita fiindca ai o familie numeroasa, asa ca nu esti singura! Imi dau seama ca este dificil acum sa ai grija singura de 3 copii si de unul in burtica dar noi suntem alaturi de tine, macar virtual. Daca ai nevoie de sfaturi sau pur si simplu vrei sa ne spui ce simti, noi suntem aici! Laughing

andreea barbarie
acum 11 ani

ma numesc denisa am 28 de ani si sunt mama a 3 copii in varsta de 5,4 si 2 ani si sunt insarcinata in 6 luni.acum 5 luni ne am despartit dupa ce am fost o familie timp de 8 ani.m-am alaturat acestui grup in speranta ca nu voi fi judecata cum s-a mai intamplat pana acum.mi-as dori sa imi fac prietene aici,de la care pot primi un sfat si cu care sa pot comunica...ma simt foarte singura.nu am pe nimeni langa mine,nici macar parintii.sper ca inca mai sunt persoane care ma pot intelege.

Craciun Roxana
acum 11 ani

Bine ai venit, Violeta!

Te asteptam sa ne povestesti despre tine si copilul tau.

violeta radu
acum 11 ani

SALUT,sunt o mamica singura,am  divortat anul trecut,am un baietel de apruape 6 luni.Miam dorit si am asteptat cu  drag sa devin mama,de aceia copilul este cel mai frumos  si cea mai de pret realizare  ,ma simt implinita sufleteste si tot odata ma bucur ca nu sunt singura mamica ,SINGURA,imi doresc sa-mi fac prietene , sa aflu cit mai multe informatii , sa primesc sau sa dau sfaturi daca este nevoie cu drag.

Maria Iana
acum 11 ani

Salut, si eu sunt tot o mama singura desi am fost casatorita 35 de ani. A trei copii mari pe care ii iubesc din tot sufletul dar de cand au plecat ei de acasa nu ma mai inteleg cu sotul meu. Cat timp erau ei aveam un motiv sa suport certurile si discutiile,dar acum nu mai are rost. Nu am divortat inca dar traim separat. 

Vreau sa imi fac prietene si sa vorbesc despre copiii mei. 


Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies