Bine ai venit! Vrem sa te cunoastem!

Anca Spânu
acum 12 ani

Bine ai venit in grupul Mame adoptive! Acest grup de discutii este destinat mamelor care doresc sa adopte un copil, au deja un copil adoptat sau care provine dintr-o alta relatie a partenerului de viata.

Daca ideea de adoptie are legatura cu tine in vreun fel, atunci acesta este grupul potrivit pentru tine!

Intai de toate, vrem sa te cunoastem! Spune-ne mai multe despre tine si familia ta, despre opinia ta privind adoptia si gandurile pe care le ai legat de aceasta tema. Scopul nostru este sa invatam din experientele mamicilor, sa descoperim prietene care ne imparatasesc ideile si interesele.

Adauga oricand subiecte noi de discutii si invita mamicile sa comenteze! Dar pentru inceput, o scurta prezentare!

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 7 raspunsuri din totalul de 7 raspunsuri

Andreea-Madalina Stama

Luiza, nu pot decat sa iti spun ca prin cuvintele tale reusesti sa ii bucuri si pe cei din jur, se vede ca micutul v-a implinit ca si familie. Dumnezeu are planurile sale cu fiecare dintre noi, poate ca David Ionut trebuia mai devreme sau mai tarziu sa ajunga la voi in casa, de asta o sarcina nu a venit. Felicitari. Sa fiti fericiti si impliniti! Multa sanatate, iar micutul sa creasca mare si frumos, sa va faca numai bucurii! Felicitari inca o data! 

 

P.S a adopta un copil este poate cea mai mare forma de milostenia. Felicitari!

Candea Teo
acum 11 ani

tocmai citeam intr-un ziar local ca in maternitate sunt 4 copii abandonati....mi-e mila de ei....

sa duci o sarcina timp de 9 luni....sa dai nastere unui suflet si apoi sa-l abandonezi..... este egal cu crima...din punctul meu de vedere...

de ce sa nu-i dai din farama ta de mancare ceva de mancare si copilului?

ceri ajutor si nu vei fi lasata!

Ana Naghi
acum 11 ani

Adoptia este dovada ca Dumnezeu exista si ca oamenii mai sunt buni...Sa iti asumi o asemenea responsabilitate e cel mai frunmos gest posibil!Tot respectul meu,Luiza!

Craciun Roxana
acum 11 ani

Felicitari pentru fapta voastra! Dumnezeu va va recompensa bunatatea . Copilul vostru cred ca e foarte norocos ca are parinti iubitori. 

Candea Teo
acum 11 ani

felicitari Luiza

toata stima pentru persoanele care se gandesc si la o astfel de varianta

cand am nascut, in maternitate erau 4 copii abandonati..imi venea sa-i iau acasa...

Anca Spânu
acum 11 ani

Luiza, ma bucur enorm pentru tine si ca esti atat de fericita. Baietelul tau este un norocos fiindca acum are doi parinti care il iubesc si il protejeaza, are sansa sa aiba un viitor frumos, sa primesca o educatie si sprijin in ceea ce face. Este un gest minunat cel pe care l-ati facut si sunt sigura ca veti fi rasplatiti pentru asta. 

Asteptam poza cu puisorul tau pe profilul tau din SfatulMamicilor si sa ne tii mereu la curent cu modul in care creste si se dezvolta. Va pupam pe tine si David Ionut!

Maria Luiza Iorga
acum 11 ani

Buna fetelor, ma numesc Luiza, sunt din Buzau si din data de 31 ianuarie 2012 sunt si eu o mamica fericita. Am reusit sa aducem acasa un baietel de 11 luni. Este o minunatie de copil, este un copil adoptat, poate u sta trebuia sa incep, dar am uitat, pentru ca suntem atat de fascinati incat este ca si facut de noi. Ne-am dorit un copil de cand ne-am cunoscut, adica din 2005, dar daca Dumnezeu nu ne-a dat pe cale naturala, ne-am hotarat in 2011 sa incep procedura de adoptie. Asa ca ne-am sau mai bine zis doamnele de la Directia de Asistenta Sociala s-au miscat destul de repede pentru a ne darui aceasta minune pe care o cheama David Ionut. As sfatui pe toata lumea sa faca acest lucru, pe toata lumea care nu are copii sau care este nehotarata sa porneasca pe acest drum. Este un lucru minunat, te implineste, te simti.... nu stiu fara cuvinte, simti ca ai pentru cine trai, pentru cine munci, pentru cine veni mai repede acasa.

Va doresc tuturor mamicilor si mai ales taticilor mult noroc, mult curaj si sa va dea bunul Dumnezeu copii sanatosi!

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies