Bine ai venit in grup! Ne bucuram ca te-ai inscris!

Anca Spânu
acum 12 ani

Bine ai venit in grupul Educatia copiilor! Ne bucuram ca te-ai inscris si speram sa gasesti aici solutii utile si sfaturi pretioase!

In acest grup vom aborda subiecte legate de educatia copiilor, atat acasa cat si in institutiile de invatamant (gradinita, scoala, liceu). Vei avea ocazia sa lansezi teme de discutie si sa primesti raspunsuri la preocuparile tale!

Inainte de toate, vrem sa te cunoastem si de aceea te invitam sa te prezinti si ne spui cateva detalii despre viziunea ta privind educatia copiilor. Oricand doresti, poti comenta sau adauga un nou subiect pentru dezbatere!

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 4 raspunsuri din totalul de 4 raspunsuri

Mihaela Apostol
acum 9 ani

Buna!

Eu cred ca, pe langa instinctul matern, avem nevoie de mai multe informatii pentru a putea cunoaste natura umana si modalitatile ei de functionare; asa cum pentru a practica orice meserie avem nevoie de cunostinte, la fel se intampla si in cazul educatiei. Si avem nevoie de acest lucru, nu pentru ca nu stim sa ne educam copiii, ci pentru a evita greselile (ireversibile) din necunostere.

Atelierele pentru parinti:"Vreau sa-mi inteleg copilul!" sunt o modalitate de a experimenta situatii si raspunsuri in cazul unor comportamente ale copiilor nostri.

Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.

Scoala Micile Vedete
acum 10 ani

Vara aceasta, copilul dvs poate descoperi lumea filmului la atelierele pentru copii...

Text editat de admin. Nu sunt permise mesajele cu scop publicitar fara acordul administratorilor.

Aura Nicuta Dogaru
acum 11 ani

Fiecare parinte are un set de reguli de care tine cont atunci cand vine vorba de educatia copiilor, insa unele dintre acestea sunt valabile pentru majoritatea familiilor: copilul trebuie laudat atunci cand face o fapta buna , cei mici trebuie sa se poarte politicos cu fratii si alti copii.

Craciun Roxana
acum 11 ani

Nu sunt adepta unei educatii obtinute prin tiranie sau dictatura. Un copil se educa folosind foarte mult modele personale. Degeaba ii spui copilului sa nu arunce o hartie pe strada, daca tu o faci de fata cu el.

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies