Nu ma inteleg deloc cu nora mea

Maria Iana
acum 11 ani

Nu ma inteleg deloc cu nora mea. Desi este sotia fiului meu si el spune ca o iubeste, eu cred ca doar se foloseste de banii lui si il trateaza urat. Se comporta cu superioritate si il jigneste desi el este un om destept, cultivat si cu foarte mult bun simt. Nu stiu cum sa fac sa ii arat fiului meu ca ea nu este ceea ce ii trebuie lui, fara ca el sa ma respinga.

Stiu ca ma iubeste si pe mine dar o iubeste si pe ea si acum ea este noua lui familie, asa ca ii e mai usor sa ma respinga pe mine decat sa divorteze. am fost de acord cu nunta pentru ca ea parea o fata buna dar totul s-a schimbat dupa ce s-au casatorit. 

Nu sunt o mama geloasa care vrea sa isi tina sub papuc fiul, dar pur si simplu nu ma inteleg cu nora mea fiindca simt ca este mincinoasa si se foloseste de el. Ajutati-ma cu un sfat ca sa il fac pe fiul meu sa inteleaga faptul ca ea nu este o alegere buna. Asta pana cand apare un copil fiindca apoi nu mai am nicio sansa sa ii despart...

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 3 raspunsuri din totalul de 3 raspunsuri

Craciun Roxana
acum 11 ani

E un subiect delicat, Maria. Eu cred ca orice mama simte cand copilului nu ii e bine si are datoria sa intervina negresit. Daca as fi in locul tau, as incerca sa fiu lingusitoare si sa incerc sa descopar intentiile norei. Apoi vezi ce poti face. Poti sa ai discutii cu amandoi. Sunt mai multe variante.

Maria Iana
acum 11 ani

Este usor de zis asta acum Mirela, dar asteapta sa creasca baiatul tau. Baiatul meu imi spune uneori ca nu se intelege cu ea, ca il trateaza urat si ca ii spune sa nu mai faca asta. daca el ar fi mereu fericit nu as mai comenta, dar nu este, a vazut ca dupa nunta a devenit mult mai autoritara. cat vorbeste cu mine se plange ca nu stie cum sa o aduca inapoi pe drumul cel bun, dar cand apare ea zici ca se transforma... 

Doamne ajuta cu baiatul tau, sa fie fericit si sa gaseasca o fata buna care sa il iubeasca. iti doresc tot ce e mai bun si mutlumesc pentru ganduri..

Mirela Manoliu
acum 11 ani

Maria,


Fara sa te superi pe mine, te sfatuiesc sa nu intervii in relatia lor. Fiul tau, daca este asa cum il descrii tu: destept, cultivat si cu foarte mult bun simt, nu cred ca s-ar lasa calcat in picioare doar de dragul unei femei. Daca vei interveni si ii vei spune ca ea nu este buna pentru el, te va uri si nu iti va mai vorbi. Parintii nu trebuie sa fie de acord cu nunta sau cu cel/cea cu care copilul lor urmeaza sa se casatoreasca. E strict alegerea lor. Presupun ca nu locuiti impreuna. Nu ai de unde sa stii ce se intampla intre ei. Poate ca el o corecteaza acasa si nu in vazul lumii, ca sa nu se simta prost. Daca il iubesti pe fiul tau si daca el se simte bine in aceasta relatie, lasa-l asa. Mai importanta este fericirea lui decat "simturile" tale. Si eu sunt mamica unui baietel, dar niciodata nu voi interveni in relatiile pe care le va avea.

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies