Sunt insarcinata?

Sfatul Mamicilor
acum 11 ani

De cate ori ne punem intrebarea Sunt insarcinata? , mai ales atunci cand menstruatia intarzie chiar si o zi... In cazul femeilor cu menstruatie neregulata, intrebarile sunt chiar mai frecvente...

Daca ai dubii, nu stii ce simptome sunt specifice sau pur si simplu vrei sa te convingi ca interpretezi bine semnele, intreaba mamicile din grup. 

Atunci cand suntem pregatite pentru marirea familiei, asteptam cu nerabdare ca testul de sarcina sa fie pozitiv. Alteori, ne temem de sarcina mai ales cand nu suntem pregatite emotional. Daca ai dubii, nu stii ce simti sau daca esti sau nu insarcinata, hai sa vorbim despre ce simptome ai, cand ti-a venit ciclul si cum sa afli daca esti insarcinata..

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 21 la 22 raspunsuri din totalul de 22 raspunsuri

Craciun Roxana
acum 11 ani

Eu sunt de parere ca un copil trebuie sa vina pe lume cand esti pregatita fizic, emotional, financiar. Vei avea deja destule probleme pana inveti sa il cresti, incat alte griji nu ti-ar prinde bine.

Sunt si cazuri cand, din imaturitate, inconstienta , nestiinta alegi sa dai nastere unui bebe daca nu esti apta din niciun punct de vedere.

Candea Teo
acum 11 ani

suntem in perioada intrebarilor...oare e ? oare nu e?

asteptam cu sufletul la gura zilele cm-ului...sa vedem..vine..nu vine...


Descopera nume de copii

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies