De ce plange bebelusul? Cum sa il opresti?

Mada Dobre
acum 11 ani

De ce plange bebelusul in anumite situatii imi este si mie greu sa imi dau seama. Desi din instinct stiu cand plange de foame sau ca ii este prea somn sau cand s-a lovit, de multe ori plange fara motiv. 

Nu stiu cum sa il opresc si mai ales nu imi dau seama cum sa identific motivul. Nu vreau sa il las sa planga pana la epuizare fiindca stiu ca nu ii face bine din punct de vedere al dezvoltarii emotionale. In plus, nu ma lasa inima sa il vad plangand in hohote. 

Am uneori senzatia ca plange de oboseala fiindca se agita, merge pe jos, incerca sa apuce o mie de obiecte, bolboresese in continuu cate ceva. Insa chiar daca incerc sa il linistesc si sa ii pregatesc camera astfel incat sa fie liniste si sa traga la somn, il apuca plansul imediat. 

Voi ce faceti atunci cand bebelusul plange in continuu? Cum il opriti? Cum aflati din ce motiv plange - plans de oboseala, de plictiseala, ca il doare ceva intern, etc?

Ms pentru raspunsuri si sfaturi!

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 1 raspunsuri din totalul de 1 raspunsuri

Craciun Roxana
acum 11 ani

Fiecare copil e unic, nu seamana deloc cu altii de aceeasi varsta. Cu intelepciune si rabdare fiecare dintre noi trebuie sa descoperim ce se ascunde in spatele maraielilor sau lacrimilor adevarate.

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies