Forum despre orar mese bebelus

Cami Floroiu
acum 12 ani

Orarul meselor pentru bebelusi este important atat pentru cei mici cat si pentru mamici (mai ales in primele luni de viata cand bebelusul trebuie alaptat mai des)! 

Fie ca ne referim la orarul pentru alaptarea bebelusului, fie ca tinem cont de un program pentru mesele principale ale zilei, va invit sa discutam despre diversificarea la bebelusi

Care este orarul de mese pentru bebelusul tau? Cat de des il alaptezi sau care este programul lui de hrana? Ce sfatuiesti mamicile din grup?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 6 raspunsuri din totalul de 6 raspunsuri

Bianca Ranya
acum 6 ani

Buna ziua dragele mele! Sunt noua pe acest grup si nu ma descurc prea bine , imi cer sczue . Am si eu o problema si as dori sfaturile voastre . Pe 13 martie am nascut o bebelusa de 3 900 gr,am alaptato la san in jur de 2 sapt jumate dupa care nu am mai putut din motive medicale . La recomandarea doctoritei de familie mi sa recomandat laptele praf aptamil..Acum bebelusa mea ,vineri va face o lunita intrebarile sunt : cum sa o alaptez cati ml sa si masuri , la fel cum scrie pe cutie , sau mai putin .. tin sa mentionez ca imi este f frica de ingrasare , am vazut uni bebelusi care se ingrasa foarte foarte mult si de asta imi este foarte frica . Ajutati-ma va rog! Multumesc frumos . 

Marinescu Elisa
acum 11 ani

Bineinteles ca la cerere. Doar nu o sa las copilul sa planga de foame doar pentru ca nu a sosit ora.

Alexandra Grigoras
acum 11 ani

Cel mai bine este sa il alaptezi la cerere nu la program ! Acum fiecare face cum vrea.. Baietelul meu are 10 luni si inca il alaptez la cerere .

lili dumitru
acum 11 ani

si eu tot la cerere am alaptat; destul de devreme insa, am introdus un biberon de lapte praf seara, pentru ca bebe nu se prea satura; alimentatia lui asadar a fost mixta din prima saptamana: de obicei lapte matern in timpul zilei si al noptii, iar seara, un Tommee Tippee cu lapte praf.

Aura Nicuta Dogaru
acum 11 ani

Ma bucur sa aud ca un medic ti-a recomandat sa o hranesti pe fetita cand cere. Majoritatea medicilor spun ca ar trebui hranit copilul la 3-4ore. Dar chestia cu orele este doar pur informativa, fiecare cred ca se adapteaza la copilul sau.

Craciun Roxana
acum 11 ani

Un medic mi-a recomandat sa o hranesc pe fetita mea la cerere in primele 3 luni de viata. Mesele bebelusilor nu se iau ca antibioticele, la ore fixe. Copilul se hraneste cand ii e foame. Mai tarziu de 3 luni incepi sa ii faci un program .

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies