Workshop-uri pentru tineri

Anca Spânu
acum 11 ani

Cat de mult facem pentru tinerii nostri? Cum ii ajutam si ii indrumam in ceea ce priveste orientarea in cariera? Ce putem face mai mult pentru ei?

Hai sa vorbim despre cursurile speciale si workshop-urile dedicate adolescentilor! 

Propune un curs la care participa adolescentul tau, ajuta mamicile cu informatii utile despre workshop-uri, intalniri sau pregatire extra-scolara pentru adolescenti. 

Scoala nu este suficienta pentru a ii pregati pe copii pentru viitor. Avem insa alternative utile. 

Un prim exemplu: Workshop-urile organizate de R-HR pentru tineri, legate de comunicare si orientarea in cariera. 

Workshop-uri R-HR

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 3 raspunsuri din totalul de 3 raspunsuri

Adrian Cristescu
acum 10 ani

Buna mamici!

Aveti un copil caruia ii place sa cante? Vreti sa stiti daca are ureche muzicala si daca puteti face mai mult pentru dezvoltarea lui?

Va asteptam la Scoala de Muzica MAXIMA Records

La noi prima sedinta de evaluare este gratuita. Daca si voua va place de noi, impreuna vom demara un program complet de formare artistica si ii vom ajuta pe copii sa obtina rezultatele dorite. Vor beneficia de asemenea de consiliere in ceea ce priveste repertoriul potrivit vocii tale si a stilului lor de cantat, mai ales in cazul in care iti doresc sa urmeze o cariera muzicala.

Abia asteptam sa ne cunoastem!

Ceaus Andreea
acum 11 ani

eu am participat la un workshop acum in facultate...a fost super ok si plus ca am cunoscut multi matematiciani celebri din diferite tari

Maria Iana
acum 11 ani

Super workshop-uri, cred ca imi inscriu si eu fata, mai ales ca pretul este ok. Ma intereseaza cel de orientare in cariera in mod special. Este greu pentru tinerii din ziua de azi sa isi gaseasca un loc de munca si mai ales sa faca ceea ce le place. De cele mai multe ori aleg un loc de munca sa castige experienta dar nu gasesc in domeniul in care au studiat sau in cel care le place. 

Mai este o problema si cu motivatia tinerilor, am observat ca sunt tot mai putin interesati de o cariera lunga, se orienteaza sa castige bani pe termen scurt si sa isi cumpere case si masini. Avem nevoie de ajutor pentru tineri, mai ales ca nici noi, ca parinti nu mai avem timp sa ne ocupam de ei. SUntem preocupati sa muncim si sa aducem bani acasa de supravietuire, cand se ne mai gandim la ei. Speram sa invete suficient si sa se descurce pe cont propriu dar de multe ori constantam ca la 25-26 de ani inca nu stiu ce sa faca....

Daca mai stiti si alte cursuri sau intalniri, postati aici in grup sa aflam si noi....Kiss

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies